• darkblurbg

Onderhoudswerkzaamheden

Gebr. Hettema is al bijna een eeuw hét onderhoudsbedrijf uit Leeuwarden en omgeving. Al sinds 1921 voeren we in Leeuwarden en omstreken onderhoudswerkzaamheden uit. Van een enkel kozijn opknappen tot het renoveren van uw vloer, Gebr. Hettema maakt geen onderscheid in de grootte van de onderhoudsklus.

Wilt u meer informatie over onze onderhoudswerkzaamheden of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. Bel met 058 212 5090 of vul het afspraakformulier in.

Maar direct een afspraak       Vraag een gratis offerte aan

De voordelen van onderhoud door Gebr. Hettema

✓ Reparatie en renovatie van hout
✓ Het eerste gesprek en de offerte zijn gratis
✓ Maatwerk voor al het onderhoud in en om uw huis
✓ Wij komen binnen een week langs voor een inventarisatie
✓ Al honderd jaar echt Fries vakmanschap

Onze onderhoudswerkzaamheden

Gebr. Hettema voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit in Leeuwarden en omgeving. Zo zijn wij al bijna honderd jaar gespecialiseerd in het repareren en vernieuwen van houten kozijnen, vloeren en deuren. Hier vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij met ons onderhoudsbedrijf in Leeuwarden en omgeving uitvoeren:

Onderhoud aan kozijnen

De kozijnen van uw ramen en deuren worden dagelijks blootgesteld aan schadelijke factoren. Regen en wind zorgen na verloop van tijd voor scheurtjes, barstjes en gaatjes die invloed kunnen hebben op de isolatie van uw huis. Het is daarom zaak om uw kozijnen goed te laten onderhouden en onvolkomenheden zo snel mogelijk te laten repareren.

Onderhoud aan vloeren

Een houten vloer is een aanwinst voor ieder huis, maar de vloer kan na verloop van tijd gebruikssporen vertonen. Gebr. Hettema kan scheuren, krassen en deuken in uw vloer vakkundig repareren. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden voor onderhoud aan uw houten vloer.

Onderhoud aan deuren

Scheuren, krassen en deuken in binnendeuren of buitendeuren zijn een veelvoorkomende onderhoudsklus bij Gebroeders Hettema. Regelmatig repareren of vernieuwen wij binnendeuren, buitendeuren, garagedeuren en schuifpuien.

Gratis offerte aanvragen

Wij krijgen vaak de vraag wat het kost om een raam te repareren of een nieuwe vloer te leggen. Omdat onze onderhoudswerkzaamheden van diverse factoren afhankelijk zijn, is het niet mogelijk om prijzen te noemen. De prijs is bijvoorbeeld afhankelijk van de materiaalsoort, het oppervlak van de vloer en de grootte van de kozijnen.

Wij bieden u daarom een gratis eerste gesprek én een gratis offerte aan. Wanneer u met ons uw wensen wilt bespreken, maken wij altijd binnen een week een afspraak. Op basis van het gesprek brengen wij een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte uit. Bij akkoord op de offerte gaan wij direct voor u aan de slag.

Wilt u een afspraak maken of een offerte opvragen? U kunt contact opnemen via het telefoonnummer 058 212 5090 of via onderstaande buttons.

Maar direct een afspraak       Vraag een gratis offerte aan

Al honderd jaar ervaring in Leeuwarden

De firma Gebr. Hettema is sinds 1921 gevestigd aan de Bleeklaan in Leeuwarden. Al meerdere generaties lang zorgen ervaren Friese vakmannen voor onderhoud aan kozijnen, deuren en vloeren. Bij ons onderhoudsbedrijf uit Leeuwarden bent u altijd verzekerd van:

✓ Professioneel en eerlijk advies
✓ 100 jaar echt Fries vakmanschap
✓ Gratis gesprek en een gratis offerte