• darkblurbg

Kozijnenspecialist in Leeuwarden

Gebr. Hettema is dé kozijnenspecialist in Leeuwarden en omgeving. Wij repareren of vervangen bestaande kozijnen en plaatsen nieuwe, geheel op maat gemaakte kozijnen.

✓ Plaatsing binnen 1 dag (afhankelijk van hoeveelheid)
✓ Deuren, ramen en schuifpuien
✓ Specialist in houten kozijnen
✓ Maatwerk voor uw huis
✓ Echt Fries vakmanschap

Kosten

De prijs van onze kozijnen is van veel factoren afhankelijk. De materiaalsoort, de grootte van het project en het type kozijn hebben allemaal invloed op de uiteindelijke prijs. Gebr. Hettema kiest er daarom voor om een gratis offerte op te stellen op basis van uw eisen en wensen. Nadat u met ons een afspraak inplant komen wij binnen één week bij u langs. Daarna volgt de offerte.

Na de offerte kunnen wij, in overleg met u, nog een aantal dingen aanpassen om de prijs te wijzigen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de kozijnen zelf te verven, dan leveren wij de kozijnen in de grondverf. Ziet u het uiteindelijk toch niet zitten? Geen probleem, bij Gebr. Hettema is het eerste gesprek en de offerte gratis.

Gaat u akkoord, dan gaan wij direct aan de slag! De benodigde materialen worden besteld en wij maken de kozijnen vooraf op maat. Uw kozijnen zijn binnen 2 à 3 weken gereed om te plaatsen. Bij plaatsing halen wij uw oude kozijnen eruit, en plaatsen wij uw nieuwe kozijnen binnen 1 dag. Lukt het ons, om welke reden dan ook, niet binnen 1 dag? Dan zorgen wij er in ieder geval voor dat het wind- en waterdicht is en komen wij de volgende dag terug voor de afwerking.

Kortom, bij Gebr. Hettema luisteren we naar uw wensen, leveren we maatwerk en natuurlijk laten we u niet in de kou zitten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kozijnen? Vraag hier dan uw gratis offerte aan.

Deskundig advies bij materiaalkeuze

Gebr. Hettema heeft ervaring met aluminium en houten kozijnen. Weet u niet precies welk materiaal bij u past? We zetten de voor- en nadelen voor u op een rij:

Hout Aluminium
+ Biedt warmte en sfeer + Sterk en vormvast
+ Eenvoudig te verven + Goed bestand tegen weersomstandigheden
- Vaker onderhoud nodig - Relatief hoge prijs


Heeft u na het lezen van dit schema nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen met 058 212 5090 of vul ons contactformulier in.

Reparatie van kozijnen

Heeft u schade aan uw kozijn door inbraak, vandalisme of andere zaken en heeft u direct hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 058 212 5090 , wij komen dan vandaag nog langs om de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Naast inbraak en vandalisme hebben ook factoren als regen en wind een verwerend effect op de kozijnen van uw ramen en deuren. Dit resulteert in scheuren, barsten en gaten wat een negatieve invloed kan hebben op de isolatie van uw huis. Uiteraard zijn deze vormen van schade te repareren. De vakmannen van klusbedrijf Gebr. Hettema zijn u daarbij graag van dienst.

Onze ervaring in Leeuwarden

Gebr. Hettema is al sinds 1921 actief in Leeuwarden en omgeving. Bij ons werken dus echte Friese vakmannen met jarenlange ervaring. Door deze expertise kan ons klusbedrijf u volledige en professionele service bieden voor uw kozijnen. Bij ons krijgt u:

✓ Professioneel advies
✓ Echt Fries vakmanschap
✓ Een volledige service
✓ Korte levertijden

Uw kozijn wordt op maat gemaakt door een echte vakman

Gebr. Hettema levert een prachtig totaalplaatje

Ook voor een uniek kiepraam in uw dakkapel heeft Gebr. Hettema voldoende ideeën en ervaring